Sådan virker det

Bathmate© Resultater

1

Din penis er delt op i 3 kamre, to store i toppen der er dit erektile væv (Corpora Cavernosa) og det mindre kammer i bunden som du urinere og ejakulere fra (Carpus Spongiosum)


2

Når du bliver seksuelt ophidset, frigiver din hjerne et hormon der sender blod til din penis, som udfylder det erektile væv. Blodkarene i Corpora Cavenosa fyldes til deres maksimale, som giver dig en erektion.


3

Ved brug af Bathmate©, har vandet rundt om penisen et negativt tryk som skaber et ligeligt fordelt sugetryk til hver del af penisen. Dette hjælper til med at trække iltet blod til penis hulrummet og udvide den.

Med ofte brug af Bathmate©, vil mere og mere blod kunne tilstrømme ind i det bløde væv inden i penis hulrummet. Dette får penisen til at skabe flere celler til at udvide dets størrelse og indeholde mere blod i løbet af en normal erektion. Ved at forstørre kapaciteten af dette væv, så det kan indeholde mere blod, vil gøre penisen større som resultat.


4

First vil din tykkelse blive større, efterfulgt af din længde. Din afslappede tilstand vil også blive en del større. Generelt efter 1-3 måneder vil længden blive længere fra alt imellem en halv til 1-2cm opad. Des ofere du bruger Bathmate©, des tykkere og længere vil din penis blive. Vi anbefaler sessioner af 15 minute op til en gang per dag.


5

Forstørrelsen er både i erigeret og slap tilstand, mens mænd der er små mens de er slappe får de hurtigst tydelige resultater. Du vil se resultater fra den første gang du bruger Bathmate© lige så snart du tager den af. Generelt opnår de fleste mænd imellem 2-5 cm i længden med en 30%-40% i tykkelse.


6

Ligesom vægttræning, hvis du kun går til fitness centeret en gang vil din krop ikke rigtigt se anderledes ud, udover en smule pumpet for at vise frem. Men hvis du træner i fitness centeret 3-4 gange om ugen vil du se forandringer der bliver.


7

Her er en video illustration om hvordan & hvorfor Bathmate© virker.


8

Bathmate© bruger physioterapeutiske principper til at forstørre størrelsen på din penis, og det er mere sikkert end piller, udstrækningsværktøjer og operationer.

På grund af det fantastiske design af ingeniører, er brugen af Bathmate© også komfortabelt. Du behøver aldrig skulle leve med smarte eller ukomfortabelthed igennem sessionen ligesom når du bruger en normal penis pumpe.

Vores kunder i Danmark ligeså så vel som i andre lande, henvender sig ofte tilbage med feedback omkring deres resultater. Mange af dem har haft massive forstørrelser i længden, specielt tykkelse.

Klik her for at flere video illustrationer & Bathmate© Tutorials.

Hvordan du forstørre din penis - er ikke et nyt spørgsmål. Dette spørgsmål har været under stor interesse i mange år. Eksperter fra Bathmate laboratorie har lært fra den udenlandske erfaring, opfundet et værktøj, effektivitet som er tjekket over årene der i sig selv bærer PRAKTISKE RESULTATER!


© Copyright, 2015. Bath-mate.dk