Sammligning af Penis Forstørrelses Metoder

Med det tabu der er omkring penis forstørrelse, er vi som mænd begyndt at udføre omhyggelig research, før vi udvælger hvilken metode vi ønsker at bruge af denne skråbelige natur. Alt i alt snakker vi jo om vores peniser.

I denne gennemgang vil vi undersøge de muligheder der er tilgængelige for mænd verden over, når det kommer til at forstørre deres peniser, og vi berører de mest almindelige, til de mest eksotiske, metoder mænd kender til.

 • · Penis Forstørrende Operation
 • · Penis Piller
 • · Traditionelle Penis Pumper
 • · Hydropump Penis Forstørrer
 • · Kosmetisk Forstørrelse
 • · Endelige Konklusioner

Penis Forstørrende Operation

Fordi penisen er placeret 30% indeni den mandlige krop, er den mest brugte kirurgiske metode til forstørre din penis længde via operation, ved at operere den gemte indre del af din penis ud på ydersiden af din krop. Dette er opnået ved at frigive fundiform ledbåndet og det suspensive ledbånd der fastgøre de to erektile organer til skambenet. Penisen derefter strækkes, ved brug af et udstrækningsværktøj, og kirurgen opdeler ledbåndet der ligger tæt op af skambenet indtil alle de midterste bånd er klippet. Dette får penisen til at ''poppe'' fremad, som resulter i den bliver 2-3cm større.

Forlængelse af legemlige kropsdele versus ligamentolysis er hverken en rutine eller sikker procedure pga. den høje risiko for impotens, som kræver patienten får en penis protese implanteret for at kunne få erektion.


Opnår Tilfredshed Komplikationer Tidsramme Pris
2 til 4.3 cm 30% Garanteret Impotens Øjeblikkeligt Højde

Piller

Denne scam rangerer fra Penis forstørrelses piller til penis plastre og er generelt solgt igennem internettet, med løfter der er urealistiske og ikke har noget holdepunkt i den virkelige verden. Flora Research of California og University of Maryland har foretaget analyser over de substanser der er fundet i disse piller, og har fundet stoffer der er meget skadende for din krop såsom skimmel, gær, E. Coli Bakterier, pesticider og bly. Vil du virkelig sluge det?


Opnår Tilfredshed Komplikationer Tidsramme Pris
Ingen 5% Indeholder skadende substanser N/A Højde

Penis Pumper

Definitionen af Penis pumper er ifølge Wikipedia en cylinder form der passer omkring din penis, med en enten manuel eller motoriseret pumpe der skaber et undertryk. Penis pumper kan forårsage Peyronies Sygdom, og trækker blodet ind i penis ved at skabe et højere blodtryk indeni i røret, som udvider vævet i din penis.

Pumpningen skal gøres meget forsigtigt med disse traditionelle værktøjer, fordi nærmest ingen af dem har nogen form for sikkerhedsmekanisme bygget ind i dem, og kan forårsage stor skade med sprungne blod vener og forårsage blister. I nogle tilfælde kan testiklerne blive trukket med ind i cylinderen, som kan forårsage svær smerte og mulig skade.

Peyronies Sygdom kan forårsages ved forkert brug eller ved brug af en andenrangs standard penis pumpe (se billedet i højre side), og det er en misdannelse ingen mand vil påføre dem selv.

Bathmate® kan ikke rigtigt klassificeres som en traditionel penis pumpe pga. flere forskellige hoved forskelle både i dets funktion og dets evne til at forstørre din penis, vi snakker dog mere om Bathmate i det næste kapitel under Penis Forstørrelse med Hydropumpen.

Opnår Tilfredshed Komplikationer Tidsramme Pris
1-2 cm 30% Kan være skadende hvis den bruges forkert 6 uger op til flere år Lavt

Penis Forstørrelse med Hydropumpen

Bathmate er i øjeblikket det eneste værktøj på markedet, i forhold til dets omfattende patenter, der bruger ingienørvidenskab kombineret med de unikke fordele ved hydralik, til at opbygge og forbedre den traditionelle penis pumpe.

Først og fremmest, forskellen imellem Bathmate og de traditionelle Penis Pumper er tydelige når du holder dem op side-om-side.

 • · Der er ingen ydre pumpe mekanisme.
 • · Der er ingen rør der løber fra dets spids.
 • · Der er ingen problemer ved at bruge dele såsom silikone puder i bunden af produktet.
 • · Bathmate har en stor komfort pude der sidder ved dit skammebens område, som er omkring en centimeter i længden i forhold til de kun 1-2mm på traditionelle penis pumper, som gør den ekstremt komfortabel at bruge.
 • · Den cylinder formede traditionelle penis pumpe er blevet byttet ud med et mere effektivt polycarbonate ubrydeligt plastik rør der ender ud i en kuppel form, hvor udløsningsventilen sidder.
 • · Istedet for at pumpe behøver du blot presse produktet imod din krop for at skabe et tryk.

Gaiteren (fordelingsgummiet) er den patenterede hydraliske del af enheden, hvor gaiteren langsomt udløser trykket over tid som gør den 100% sikker at bruge. Selv hvis du faldt i søvn med enheden på din penis, ville den stadig tillade en normal blod tilstrømning inden i din penis og skader derfor ikke vævet på nogen måde.

Den magiske ingrediens i Bathmate Hydropumpe Penisforstørrer er vand. Du bruger den mens du er i badet, badekaret eller selv mens du ser TV! Mange af Bathmates brugere spørger os ’’Hvordan i alverden kan du se TV mens du bruger Bathmate?’’ og svaret er ligetil. Når du får en ide om hvordan du bruger produktet, vil du få en ide om hvor meget vand der behøves for at holde gang i den. Fra personlig erfaring hældte jeg blot 1 kop af lunkent vand ind i produktet, mens jeg holder den lille knap på Bathmate Revision III og placere den på min slappe penis, pumpe nogle få gange og holde den kørende, mens jeg ser TV eller fortsætter med hvad jeg ellers var igang med. 


Nå, tilbage til den mere seriøse del. Siden Bathmate er så advanceret og foran på markedet for penisforstørrelser, doktorer, store internationale farmaceutisk virksomheder og hovedbutiksvirksomheder over hele verden er begyndt at indse og imødekomme producenterne bag Bathmate for at de kan komme ud af det nye marked og ind i den medicinske verden og hovedbutikkerne.

For at gøre det ligetil, Bathmate var opfundet og dets brug verden over, er det foretrukne valg i Penis Forsttøring verden over af andre mænd, men til vores forbløffelse i løbet af årene har vi modtaget flere emails fra kunder og breve der ønsker os tillykke med at have opfundet dette livsforbedrende produkt der har forandret vores kunders liv.


Opnår Tilfredshed Komplikationer Tidsramme Pris
3-8 cm 95% Lavt 6 uger op til et år Medium

Kosmetisk Forstørrelse

Dette er måske ikke set som den rigtige måde at forstørre din penis fysisk, men hvad der kan gøres er at vise mere af din penis, hvilket får den til at virke større. Dette opnåes ved at trimme din kønsbehåring ofte, samt barbere penisskaftet. Vores personlige mening er, at det burde gøres uanset om du ønsker at forstørre din penis eller ej, da det forbedre hygiejnen omkring dit skridt og får din penis til at se bedre ud.


Opnår Tilfredshed Komplikationer Tidsramme Pris
Ingen N/A Ingen Øjeblikkeligt Gratis

Konklusion

Denne tabel viser dig de fordele der er ved hver metode vi har dækket i dette overblil, så du kan foretage en velorienteret beslutning om hvilken metode der passer dig bedst.

Metode Opnår Tilfredshed Komplikationer Tidsramme Pris
Operation
Piller -
Penis Pumper
Bathmate
Kosmetisk Forstørrelse -

Du har magten i dine hænder, informationen er blevet samlet til dig og du burde være dommer over hvilken metode der er den rigtige for dig. Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at gennemse de mest populære penis forstørrelses metoder i dag, og anbefaler dig at læse videre på vores andre relaterede sider.

Hvordan du forstørre din penis - er ikke et nyt spørgsmål. Dette spørgsmål har været under stor interesse i mange år. Eksperter fra Bathmate laboratorie har lært fra den udenlandske erfaring, opfundet et værktøj, effektivitet som er tjekket over årene der i sig selv bærer PRAKTISKE RESULTATER!


© Copyright, 2015. Bath-mate.dk