Få den Penis du ønsker med Bathmate

Bathmate er et penis forstørrelses produkt der simpelt, og effektivt, giver dig de resultater du ønsker.

Hvordan Virker Bathmate?

Bathmate bruger vandets fantastiske kræft

 • · Virker i badet, under bruseren eller luft.
 • · Kan blive påført i løbet af sekunder ved brug af kun en hånd.
 • · Let at bruge og 250% mere effektiv end andre pumper.
 • · Forlænger din penis ved at udvide tunicaen og det indre væv.
 • · Gør din penis større i bredden ved at udvide din penis glatte muskler ved hver session.
 • · Forbedre udholdenhed og hårdhed ved at træne karsystemet i din penis.
 • · Produktet kan bruges alene eller som en del af en trænings rutine af penis.
 • · Bruges enten til at varme op eller køle ned ved dine egne workouts eller som dets egen længde og bredde rutine.
 • · Istedet for at pumpe presser du bare Bathmate ind imod din krop for at skabe et tryk i løbet af sekunder.
 • · Har en stor komfortpude der sidder ved dit skamben.
 • · Er ikke tæt omkring penis skaftet, der derved sikre fuld udvidelse op ad penis.

Forstør Din Penis Med Bathmate

Bathmate er et revolutionerende design der bruger et unikt design kombineret med vandets kræft til at forstørre effekten med 250 procent sammenlignet traditionelle pumper.
Hovedfordelene ved Bathmates revolutinerende design sammenlignet med traditionelle luft pumper og andre andre penis forstørrelses produkter inkluderende:

1) Dets vandbaserede pumpe metode.
2) Dets simpelthed og brugsvenlighed.
3) Dets evne til at give bedre pumpe workout.


Kontakt Os

Spørgsmål?

Ring til os gratis på +372 519 16130
eller e-mail os på info@bath-mate.dk

Prøv det i 30 Dage

BathMate er støttet af en 100% procent 30-dags penge-tilbage garanti.

Hvorfor Bathmate.dk?

GRATIS Hurtig 2-Dags Levering*
Diskret Levering
30-Dags Penge Tilbage Garanti
Kundesupport 24/7

1. Vandets Kræft ved Forstørrelse

Bathmate bruger vandets fantastiske kræft:

 • · Med vand, bliver der skabt et kræftigere undertryk end ved luft.
 • · Det støre undertryk leder til en større forstørrelse af penis størrelsen og penisens træningsevne.
 • · Vand presser ikke ligesom luft gør, så undertrykket der bliver skabt er solidt, som giver fuld mulighed for udvidelsen af penis.
 • · Lige så vigtigt, hjælper varmt vand med blodtilstrømningen og varmer vævet så det kan udvides. Ved at kombinere kræften ved opvarmningen af vævet sammen med udvidelsen af dem, leder det til en bedre forstørring og forbedret effekt.
 • · På samme tid beskytter og smøre vandet penisen samtidigt med den udvides, som gør den til den mest sikre pumpe at bruge.

2. Simpelthed Leder til Konstant Brug

Et stort problem med mange af de andre penis forstørrelses metoder er at de er alt for komplicerede til at kunne bruges ofte. De tager enten alt for meget tid eller har en kompliceret mekanisme der gør den til et helvede at bruge ofte.

Bathmates kræft ligger i dets simple design og brugsvenlighed:

 • · Om den bliver brugt under bruseren, i et badekar eller i luften, kan Bathmate blive sat på og pumpes op i løbet af sekunder ved brug af en hånd.
 • · Du kan bruge pumpen under bruseren, alt imens Bathmate forstørre din penis håndsfrit imens du vasker dig.
 • · Der er ingen ydre pumpemekanisme, intet rør, og ingen besværlige dele.
 • · Med et nærmest ingen bevægende dele, er Bathmate stort set vedligeholdelses fri udover den anbefalede rengøring efter brug.
 • · Den hurtige udløsningsventil er specielt designet for at give en hurtig udløsning af trykket, der lader Bathmate glide let af din penis når din workout er færdig.
 • · For at holde øje med dine fremskridt, er der en målelinje der kan vise dig hvor meget du er vokset over tid.

Selvom at produktet i sig selv er simpelt, kan du være sikker på at Bathmates undertryksrør vil holde resten af livet ved rigtigt brug. Røret indeholder et polycarbonate rør, som er testet for at kunne holde op til 400 kilograms sammenpresninger, og designet til at holde til 20kg trykslag ved at blive tabt fra op til 3 sal. Alle Bathmate komponenter er leveret af blue chip manufacturers der arbejder på de højeste standarder af Kvalitets Kontrol. For at sikre den optimate success, tilfældige prøver af Bathmate produkter er testet op til 1,000,000 cyklusser i vores undertryksmaskine

Lige så nemt som at tage et bad!

Bathmate er så simpelt som noget produkt kan være. Det er lige så nemt som at tage et bad eller et brusebad.

Se Hvor Brugervenlig Bathmate er

3. En Bedre Pumpe Teknik for Bedre Udvidelse

Bathmate lukker omkring bunden ved dit skamben og omslutter hele penisen, der hjælper din penis med at producere en sten hård erektion udover dets normale størrelse.

Bathmate producere en bedre pumpe teknik:

 • · Pumpen lukker omkring bunden ved dit skamben, så hele din penis trænes.
 • · Pumpningen og ventil systemet på Bathmate lader penisen blive pumpet op i stadier, der lader det maximale blod strømme ind og ud af penisen.
 • · Penis sundhedsdoktorer og vores eksperter er enige om at lade penisen blive pumpet i stadier som Bathmate gør, er meget gavnligt for at maximere resultaterne med pumpning og penis træning.
 • · Strømmen af iltet blod pga. "stadie pumpning" skylder toksin ud af skaftet, givende fuld udvidelse af de erektile væv og penis.

Videnskaben Bag Bathmate og Penis Træning

Princip 1: Træning af Den Glatte Muskel

Penisen er omkring 50 procent glatte muskler. Den glatte muskel i penis har flere forskellige unikke forskelligheder fra skeletmusklerne, ligesom dine biceps, dog er det lige så essentielt for formen og størrelsen af din penis, som dine biceps er for formen og størrelsen af dine arme.

Når du bruger Bathmate på din penis vil du faktisk træne din penis. Denne træning er grunden til din penis glatte muskel celler udvikler sig og tilpasser sig under pres. Over tid har denne tilpasning hjulpet tusinder af mænd som dig selv, med at gøre deres peniser større og hårdere.

Når du ser Bathmate, pumper du vand ud af produktet. Ved hver pumpning, des høøjere hydro-kræft trykket er skabt ved, og des mere penisen og dets glatte muskel væv er hjulpet imod en udvidelse.

Med den sikkerhedsmekanisme der er bygget ind i Bathmate, vil der altid være et balanceret vandtryk. Så længe du stopper med at pumpe ved enhver form for smerte vil din penis ikke blive tvunget ind i en usikker tryk zone, som der ofte forårsager skader ved brug af andre produkter. Bunden af Bathmate er designet til at tillade minimal sammenpresningskræft, som behøves for at kunne give maksimal udvidelse, som giver maksimal forstørrelse og minimalt ubehag.

Princip 2: Udvidelse af Tunicaen og Corpora Kamrene

Tunicaen er et stærkt vævlag der ligger omkring din penis 3 corpora kamre. Tunicaen sammen med disse tre kamre udgør formen på din penis. Blodkamrene i din penises copora kamre fyldes ud og dette medfører en erektion.

Kombineret med penisens glatte muskel, den maksimale størrelse af din tunica og corpora kamre bestemmer størrelsen af din penis. Den gode nyhed er at når du bruger Bathmate udvider du tunicaen og derfor corpora kamrene udover deres normale størrelse.

Når du bruger Bathmate ofte vil din tunica og corpora kamre udvikle sig til at blive større og stærkere. Des oftere du bruger Bathmate, des større bliver det indre væv. Det er nøjagtigt det samme som at træne dine muskler i fitness centeret, men istedet træner du dit mest værdifulde organ.

Princip 3: Udvide ledbåndene

Ikke hele din penis kan ses med det blotte øje. Halvdelen af den er gemt inden i din krop og denne halvdel kan blive udløst ved at udvide dine ledbånd, som samtidigt udvider din penis med dem. Udløsningen af din indre penis sker ved at man blidt strækker penisen nedad.

Når du har bathmate på under bruseren, vil vægten af pumpen der fyldes med vand blidt trække penisen i en nedaf retning. Med tiden, vil denne blide trækning være grunden til dine ''ledbånd'' udvides og gør din penis længere.

Vandet udstødes ved at presse Bathmate pumpe systemet, som producere et lige tryk inde i Bathmate. Balance opnår vækst.

Mere Effectivt End Luft

Så hvad er forskellen imellem luft og vand når det kommer til pumpning? Luft er blødt og sammentrykkeligt, hvilket betyder at hvis du skaber et undertryk inde i et rør med luft, vil den luft der er tilbage bare spredere sig tyndere ud inde i røret. Dette betyder at penisen kan udvide sig ujævnt, som muligvis skaber bøjninger og buler på penis.

Vand derimod er ikke sammentrykkeligt, så når vandet er pumpet ind i et lukket rør omkring penis, kan vandet ikke sprede sig ud for at hjæle med at udfylde tomrummet, og det betyder penisen skal udvide sig for at udfylde den fulde volumen af vand der er fjernet. Fordi vand ikke er sammentrykkeligt former det en solid pude omkring penisen, hvor vandet sikre en udvidelse uden bøjninger og buler.

Udvidelse med Bathmate Giver Dig Resultater

Tusinder af vores forbrugere har meldt tilbage omkring deres success ved brug af Bathmate, inklusiv:

 • · Giver op til 5 cm i længden
 • · Giver op til 2.5 cm i penisens bredde (omkreds)
 • · Forstørre deres penis størrelse volumetrisk med over 100 %
 • · Får øjeblikkeligt synlige resultater efter 1 session.
 • · Producerer en pålidelig sten-hård erektion.
 • · Forlænger udholdenheden i sengen.
 • · Booster selvværdet
 • · Retter ud bøjede peniser
 • · Forstørrer penis hovedet.

Hvordan du forstørre din penis - er ikke et nyt spørgsmål. Dette spørgsmål har været under stor interesse i mange år. Eksperter fra Bathmate laboratorie har lært fra den udenlandske erfaring, opfundet et værktøj, effektivitet som er tjekket over årene der i sig selv bærer PRAKTISKE RESULTATER!


© Copyright, 2015. Bath-mate.dk